Καλώς ήλθατε


 

       

 

vue2   Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρανιάς Ασπροτάμου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του.

Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις εκδηλώσεις μας, εικόνες από το Λαογραφικό Μουσείο Κρανιάς, μιά σύντομη αναφορά στην Ιστορία μας, το Καταστατικό του Συλλόγου και φωτογραφίες από τα αξιοθέτα του χωριού μας για τις οποίες ευχαριστούμε τους κ.κ  Γ. Πολύση και Θ.Κλιάφα.

Η live κάμερα επιτρέπει να έχουμε μιά εικόνα του χωριού, κάθε στιγμή, όλες τις εποχές του χρόνου.

Κάθε πρόταση για την καλύτερη λειτουργία αυτού του ιστότοπου αλλά και γενικότερα του Συλλόγου είναι ευπρόδεκτη. Επιθυμία μας είναι η συμμετοχή όσο πιό πολλών μελών στις δραστηριότητές μας. Το καλοκαίρι θα μας βρείτε στα γραφεία στο Μεσοχώρι και τον χειμώνα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζύ μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

mmousio   Εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες, το Λαογραφικό Μουσείο είναι επισκέψιμο μόνο κατόπιν ραντεβού. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6984311241 (Β. Μαλαβάκη).

Για τις επικαιρότητες του Συλλόγου και του χωριού σας καλούμε να συμβουλεύεστε την ενότητα "Τα νέα του Συλλόγου" έτσι ώστε να ενημερώνεστε για το χωριό, να παρευρίσκεστε και να συμμετέχετε στις διάφορες εκδηλώσεις.

 

                              Καλή περιήγηση!

                            Το ΔΣ

pont